Over Fotoster by Suzanne

 

 

 

 

 

 

 

Bruidsreportages

 

De mooiste dag van jullie leven samen willen jullie natuurlijk vastgelegd hebben, en dat doe ik graag voor jullie! Een op een relaxte manier met liefdevolle en spontane foto's.

We kunnen een vrijblijvend kennismakingsgesprek met elkaar inplannen. Daarin bespreken we de mogelijkheden van mij als bruidsfotograaf en kunnen we jullie dag doorspreken. Ik kan de gehele dag aanwezig zijn, van het aankleden tot aan het feest. Maar ook een gedeelte hiervan behoort tot de mogelijkheden.

 

Een bruidsreportage is te boeken vanaf €995,- voor meer informatie klik hier

 

Newborn fotografie

 

Bij een newborn shoot blijven de herinneringen aan al het kleine van jullie pasgeboren baby bewaard! Tijdens de shoot maak ik geposeerde foto’s van jullie newborn op zachte doeken. Ik maak gebruik van zachte kleuren en materialen en zorg voor een afwisseling in poses.

 

Een newborn shoot vindt plaats in de verwarmde studio van Fotoster en duurt gemiddeld 2 tot 3 uur. De foto’s worden gemaakt ongeveer 1 tot 3 weken na de geboorte. De mogelijkheid tot het maken van gezinsfoto’s en foto’s met eventuele broer(s)- en zus(sen) is er ook.

Naast de geposeerde newborn shoot is een reportage bij jullie thuis ook mogelijk, een zogeheten ‘newborn lifestyle’ reportage. Bij deze reportage kom ik bij jullie thuis langs. Ik maak foto’s van jullie als gezin, knuffelend op de bank of op bed. Ook foto’s van de newborn alleen worden gemaakt.

 

Een newborn reportage is te boeken vanaf €175,- voor meer informatie klik hier

 

Zwangerschap- kinderen en gezinsreportages

 

De herinnering aan dat kleine wondertje in jouw buik’

 

Tijdens een zwangerschapsreportage leg ik uw buik op een mooie manier vast. Dat kan u alleen zijn, maar ook met uw partner of met het hele gezin!


Een zwangere buik is rond de 34 á 36 weken het mooist om te fotograferen, dit omdat de buik dan mooi rond is. Ook hebben we dan voldoende tijd voordat uw kindje geboren gaat worden. Ik heb een aantal materialen die voor de shoot gebruikt kunnen worden. Waaronder meerdere kleuren zwangerschapsjurken.

 

9 maanden reportage


Het is ook mogelijk om een 9 maanden reportage te maken. Hierbij wordt er iedere 4 weken een mini-shoot gedaan, uiteindelijk heeft u een mooie serie waarin de gehele zwangerschap is vastgelegd. Voor een offerte op maat kunt u mij mailen.

 

Een zwangerschapsreportage is te boeken vanaf €125,- voor meer informatie klik hier

 

Gezins- en familie shoots.

 

Tijdens een gezinsshoot kun je met 1 gezin op de foto komen. Ik maak dan foto’s van jullie samen, maar ook van de ouders en kinderen apart. Als het gewenst is kunnen ook alle gezinsleden een portretfoto laten maken. In de studio kunnen we diverse poses doen voor een gevarieerde shoot.

 

Een gezinsshoot is te boeken vanaf €125,- voor meer informatie klik hier


Wil je graag met de hele familie op de foto? Dat kan in de fotostudio (tot 12 personen) of op een buitenlocatie naar keuze.

Een familieshoot is te boeken vanaf €175,- voor meer informatie klik hier

 

Cake smash fotoshoot

 

Je kindje wordt bijna 1 jaar! Hoera! Wat is de tijd snel gegaan he?

Een cake smash fotoshoot is ontzettend leuk bij de verjaardag van je kindje, vaak wordt dit 6 weken tot een maand voor de eerste verjaardag gedaan.

 

Voor cake smash heb ik een paar outfits in de studio hangen, als je eigen kleding leuk vindt of een speciaal setje hebben hiervoor mag dat uiteraard ook.

 

Te boeken vanaf €125,- voor meer informatie klik hier

 

Portfolio Fotoster by Suzanne

 

 

 

 

 

Het laatste nieuws

 

 

 

 

 

Volg ons op social media

 

 

 

 

Volg ons op Instagram

G

 

 

Bedankt voor je bezoek