Over Fotoster by Karin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotoster by Karin

 

 

De wereld om ons heen wordt steeds digitaler, succesvolle bedrijven hebben de juiste balans gevonden tussen de offline en online wereld. Het is daarbij van groot belang om het verhaal bij het product of dienst te vertellen; storytelling!

Fotoster by Karin heeft de passie voor fotografie gecombineerd met ervaring in content, styling en marketing. Met deze elementen brengt Fotoster by Karin het bedrijfsproces samen in mooie beelden aangevuld met pakkende teksten die gebruikt kunnen worden voor de website, presentaties, reclame op social media of artikelen in magazines of vakbladen en nieuwsbrieven.

 

 

Want is het niet zo? "Foto's vertellen het verhaal".

 

 

 

Wanneer je een opdracht bij Fotoster by Karin plaatst nemen we samen de wensen door. Jij bent tenslotte het beste in staat om te vertellen welke aspecten het bedrijf uniek maken.

 

We stemmen af waar de foto's voor nodig zijn zodat het resultaat hierop kan worden afgestemd. Op basis van de wensen van de klant wordt er een offerte gemaakt, het aantal foto's en de complexiteit van het bedrijfsproces bepalen de prijs.

 

Als de offerte akkoord is plannen we één of meerdere dagen waarop ik bij jullie op het bedrijf of een specifieke locatie langskom om foto's te maken. Ik volg hierbij het proces van A tot Z zodat er een goed samenhangend verhaal ontstaat.

 

Afhankelijk van de opdracht zal ik ook de medewerkers fotograferen, in portretvorm of in actie op de werkvloer.

Na het maken van de foto's worden de foto's geselecteerd en bewerkt. Op basis van het aantal aangekochte foto's kan een selectie worden gemaakt van de gewenste foto's.

 

Ben je geïnspireerd geraakt door dit verhaal en heeft je bedrijf wel wat hulp nodig in deze snel veranderende wereld neem dan contact met me op voor een vrijblijvend gesprek. of klik hier voor meer informatie

 

 

Portfolio Fotoster by Karin

 

 

 

 

het laatste nieuws Fotoster by Karin

 

 

 

 

 

Volg ons op social media

 

 

 

 

Volg ons op Instagram

G

Bedankt voor je bezoek