Schoolfotografie

Maar dan op de Fotoster manier

VOOR OUDERS

Fotoster is op school of het kinderdagverblijf geweest om foto's van jullie kind te maken. Deze foto's staan nu in het on-line bestelsysteem van Fotoster.

Met de inlogkaart die je van Fotoster hebt ontvangen kun je vanaf nu on-line je bestelling plaatsen. Je kunt kiezen uit digitale foto's, afdrukpakketten of een combinatie pakket. De foto's worden afgedrukt op hoogwaardige kwaliteit in vrijwel elk formaat. 

Log hieronder in met je gebruikersnaam en wachtwoord en plaats de bestelling. De foto's worden door Fotoster op de locatie afgeleverd na het sluiten van de besteltermijn.  

Ik denk dat het bestelsysteem voor zich spreekt maar als er toch vragen zijn stuur dan even een e-mail naar info@foto-ster.nl dan helpen we je graag verder. 

Veel plezier met het bestellen van je favoriete foto's.

VOOR SCHOLEN EN KDV’s

Fotoster is ook actief als schoolfotograaf op scholen, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen.

De pure en speelse manier van fotograferen wordt ook toegepast tijdens deze foto-shoots. Fotoster zorgt ervoor dat het kind voor even het fotomodel is, dit leidt tot mooie spontane foto's.

Fotoster heeft een on-line bestel systeem waardoor er geen extra inspanning wordt gevraagd van de leerkrachten en pedagogisch medewerkers. Nadat alle bestellingen zijn gedaan, worden de foto's op naam en bestelnummer op school afgeleverd. Indien gewenst kunnen de foto's tegen geringe bestelkosten ook thuis bij de ouders worden afgeleverd. 

We komen graag eens langs op jullie school om te kijken hoe we samen een mooi schoolfoto-traject kunnen opzetten. Wil je meer info neem dan contact met ons op.