“Photography is an art”

daarom is iedere opdracht speciaal

Reserveren:

Als je een fotoshoot wilt boeken bij Fotoster vul dan het contactformulier op deze website in of stuur een mail aan info@foto-ster.nl. We zien er naar uit om een afspraak met je te mogen maken. Na het reserveringsgesprek ontvang je aanvullende informatie over de shoot en een passend kledingadvies.

De fotoshoot:

De shoot vind plaats in onze professionele fotostudio in Grootebroek. Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we je wensen. Er wordt gewerkt met natuurlijke en zachte producten en tinten waarbij we gebruik maken van daglicht of flitslicht. Op een mooie dag neem ik je graag mee naar buiten om in de natuur een prachtige shoot te maken.

Wat kost een fotoshoot:

We maken graag de fotoshoot helemaal naar jouw wens maar er is al een fotoshoot vanaf 125 euro. Fotoster is gespecialiseerd in Newborn, Zwangerschap, Kids en Family shoots.

Samen de mooiste foto’s selecteren:

We maken na de shoot een selectie van de mooiste foto’s in een persoonlijk gesprek in de studio bekijken we samen de foto’s. Tijdens het gesprek laten we aan de hand van voorbeelden zien welke fotoproducten en formaten er mogelijk zijn.

Op basis van je budget maken we een passende offerte. Je krijgt een inlogcode mee naar huis zodat je thuis rustig op je gemak de foto’s online kunt bekijken en ook aan anderen kunt laten zien.

Fotoster Fotografie is werkzaam in Grootebroek, Bovenkarspel, Lutjebroek, Andijk, Wevershoof, Hoogkarspel, Venhuizen, Enkhuizen en Hoorn en omstreken

Ik heb het mooiste beroep op de wereld..

Mijn laatste opdrachten