“Photography is an art”

daarom is iedere opdracht speciaal

Zwangerschapsfotografie

Elke zwangerschap is bijzonder! Je buik groeit en het wondertje wat je voelt in je buik is een onbeschrijvelijk mooi gevoel. Dit gevoel ben je na ongeveer 40 weken kwijt. Hoe mooi is het om hier een blijvende herinnering van te maken in de vorm van een zwangerschapsshoot. De beste tijd om dit te doen is tussen de 30 en 36 weken. Een zwangerschapshoot is bij Fotoster te boeken vanaf 125 euro.  

Newbornfotografie

De eerste tijd van je newborn gaat supersnel voorbij en voor je er weet is je newborn al een echt mensje en is het kleine en fijne van je baby alleen nog maar een vage herinnering. Fotoster kan deze herinneringen voor je vastleggen in een mooie fotoserie zodat je deze kunt bewaren voor later. 

Een newbornshoot vind plaats in de proffesionele verwarmde fotostudio in Grootebroek. Hier heb ik alles bij de hand om voor jullie een mooie serie te maken. De beste tijd voor deze shoot is tussen de 8 en 14 dagen na de bevalling. Je kindje vind het dan nog fijn om lekker warm en opgekrult in de verschillende poses te liggen die hem of haar het veilige en geborgen gevoel van de buik weer terug geeft. 

Ik werk zoveel mogelijk met natuurlijk daglicht. Ik hou van deze  sfeer. Ik gebruik veel zachte producten en zorg ervoor dat je kindje het lekker warm heeft tijdens de fotoshoot.

Ook veiligheid is een belangrijk onderdeel van de shoot. Ik blijf altijd op handafstand van jullie kindje en vraag jullie zo nodig te assisteren. De shoot duurt ongeveer 2-3 uur. Meestal begin ik met de gezinsfoto's of de broer en zus foto's. Tussendoor is er genoeg tijd voor een voeding en kan jullie kindje rustig de tijd nemen om in slaap te vallen...Een newbornshoot is bij Fotoster te boeken vanaf 175 euro

Kids, gezins en familiefotografie

Een gezinsfotoshoot is een fotoshoot met 1 gezin. Hierbij zet ik jullie als gezin samen op de foto en de kinderen samen en apart. De shoot kan plaatsvinden in de fotostudio of in overleg op een buitenlocatie. Wil je liever alleen de kinderen op de foto, dat kan natuurlijk ook beide shoots zijn te boeken vanaf 125 euro 

Wil je met de gehele familie op de foto, ook dat kan in de fotostudio. Het mooiste is het als de groep niet groter is dan 12 personen. Is de groep groter dan neem ik jullie graag mee naar buiten. Een familieshoot is bij Fotoster te boeken vanaf 175 euro. 

Fotoster Fotografie is werkzaam in Grootebroek, Bovenkarspel, Lutjebroek, Andijk, Wevershoof, Hoogkarspel, Venhuizen, Enkhuizen en Hoorn en omstreken

Ik heb het mooiste beroep op de wereld..

Mijn laatste opdrachten