Zwangerschapsshoot

Begin dit jaar heb ik een workshop flitstechnieken gevolgd. Wat was dit leuk en leerzaam. Nav een oproep op social media had ik 2 zwangere dames uitgekozen die model mochten staan tijdens deze 1 op 1 workshop Dat was nog best lastig want er hadden zoveel mooie dames zich aangemeld. De modellen die ik had uitgekozen hadden ook wat modelervaring en dat is zeker voor deze workshop fijn werken.

Ik merk dat ik zelf het beste leer als iemand met mij mee kijkt en verteld hoe ik dingen ook anders kan doen. Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen als fotograaf en niet stil te staan en te blijven hangen in het vertrouwde. Ik weet nu wat mijn licht en mijn witte rolwand in mijn studio allemaal nog meer kan. Wat een mogelijkheden! Ik weet zeker dat ik deze technieken vaker ga gebruiken en dat er veel dames zijn die ook van deze klassieke en pure stijl houden.

Als bedankje kregen de modellen de mooiste foto’s als digitale bestanden toegestuurd en natuurlijk waren ze daar erg blij mee! Meiden bedankt voor de fijne samenwerking en tot een volgende keer!

Wil je ook mooie foto’s tijdens je zwangerschap en spreekt deze vorm van belichting jou aan neem dan contact op met Fotoster en vraag naar de mogelijkheden. info@foto-ster.nl

Wie weet tot snel!

www.foto-ster.nl

Zwangerschapshoot
Samen zwanger…